Theaters aan Zee

Aangenaam!

Wij zijn Peter en Esther de Neef van Theaters aan Zee. In opdracht van Stichting Theaters aan Zee brengen wij met groeiend succes in Zeeland een divers muziek- en theaterprogramma voor de kleinere podia (in Zierikzee, Renesse, Heinkenszand en in Ritthem).


De charme van het kleinschalige

Iedereen die Stichting Theaters aan Zee al kent, weet dat wij een kleine organisatie zijn met veel aandacht voor onze klanten. Het betekent ook dat wij u altijd persoonlijk kunnen adviseren over het programma en de voorstellingen. Wij brengen graag theatervoorstellingen met een persoonlijk tintje in de wat kleinere maar sfeervolle locaties. Veel van onze bezoekers kennen we zelfs inmiddels persoonlijk. Door een leuk gesprek te delen vooraf of na afloop of gewoon via social media als Facebook. Bij dit persoonlijk handelsmerk voelen wij ons bijzonder thuis.


Publiek Theaters aan Zee

Het publiek dat de voorstellingen van Theaters aan Zee inmiddels regelmatig bezoekt, groeit gestaag. Daar zijn we natuurlijk ontzettend blij mee. Via Facebook (Theaters aan Zee, Zeeuwse Podia en Dorpshuis Ritthem) en onze nieuwsbrief slagen wij erin steeds meer mensen geïnteresseerd te krijgen voor het theater en voor ons programma. Het is daarbij ons doel om theater mogelijk te maken voor iedereen door vriendelijke prijzen te hanteren. Zo denken wij de drempel laag te maken om eens kennis te maken met het theater. Helemaal wanneer u vriend bent of wordt van Theaters aan Zee voor € 25,00 (dit theaterseizoen) kunt u regelmatig naar het theater voor een flink gereduceerde (toch al lage) prijs. Doen dus, vriend worden voor € 25,00 (geldt voor twee personen)!


Naast grote namen ook aanstormend talent

Bovendien vinden wij het belangrijk dat ook onbekende en aanstormende talenten een podium krijgen, naast uiteraard de bekende namen als Veldhuis en Kemper, Javier Guzman, Ernst Daniël Smid, Sjaak Bral, Trijntje Oosterhuis, Peter Faber en Stef Bos. Iets wat in de grotere theaters vaak niet lukt. Ook zij zijn immers ooit zo begonnen, met een handjevol publiek in een klein dorpszaaltje. Omdat zij destijds ook die kans kregen, zijn ze nu veel gevraagde topartiesten. Wij hopen daarom van harte dat u het avontuur eens aangaat om een wat onbekendere naam te boeken. Uit ervaring weten wij dat veel mensen achteraf blij verrast zijn over het talent van deze artiesten en dat ze eens wat anders hebben geprobeerd dan de al gevestigde namen… Gewoon doen dus!


Spetterend programma op alle locaties

Wij zijn bijzonder trots op het programma dat wij u nu kunnen bieden voor het nieuwe seizoen. Muziek in vele geledingen en een breed aanbod aan kleinkunst, toch een beetje het handelsmerk van Theaters aan Zee, vindt u bij ons terug. Wij hebben er wederom voor gekozen het gehele programma op alle locaties samen te voegen in een handzaam boekje met alle informatie. Online theaterkaartjes boeken gaat bijzonder eenvoudig via de link: https://theatersaanzee.com/programma/. U rekent direct af en krijgt de e-tickets via de mail toegestuurd. Is dat niet mogelijk? Dan stuurt u ons een e-mail met uw bestelling, die wij voor u afhandelen. Heeft u geen computer? U mag uw bestelling ook doorgeven via het bestelformulier in onze theatergids. De administratiekosten hiervoor bedragen € 2,50. Bellen mag natuurlijk ook (zelfde kosten). Eventueel kunnen wij de e-tickets per post aan u toesturen. Hiervoor berekenen wij € 2,50 per bestelling.


Theaters aan Zee bestaat 5 jaar! 

Dit vieren wij met:

  • een uitbreiding van ons programma op alle locaties
  • nieuwe locaties: Kerkje van Burgh en Kerkje van Ritthem
  • extra kortingen voor vrienden (Avonturenserie) en één gratis theaterkaartje uit de Avonturenserie naar keuze

Samenwerking met ‘Theaters in Nederland’

Stichting Theaters aan Zee is een samenwerking aangegaan met Theaters in Nederland. Als eerste uitvloeisel van deze samenwerking zal Theaters in Nederland eind september uitkomen met een theaterkrant met het programma en het laatste nieuws van Theaters aan Zee. Theaters in Nederland werkt samen met het bedrijf Ad-Online, die de acquisitie van de theaterkrant verzorgt.

De verspreiding van deze speciale editie zal plaatsvinden via de diverse theaterlocaties en nog nader bekend te maken afhaalpunten in Schouwen-Duiveland, Noord-Beveland en Walcheren.


Uw complete uitje

Wat wij u ook kunnen bieden is een volledig verzorgd theateruitje inclusief theaterdiner. Voor een aanbieding op maat kunt u altijd contact met ons opnemen.


Facebook en nieuwsbrief

Op Facebook (Zeeuwse Podia, Theaters aan Zee en Dorpshuis Ritthem) en onze nieuwsbrief houden wij u op de hoogte van het lopende aanbod, acties en eventuele wijzigingen of extra voorstellingen. Sluit u zich dus aan via deze media. Om onze nieuwsbrief te ontvangen kunt u zich via deze link inschrijven.


Bedrijven en organisaties

Voor grotere groepen (bijv. vrienden, collega’s en personeelsverenigingen van bedrijven en organisaties) kunnen wij een passend aanbod met korting maken voor iedere gewenste voorstelling, al of niet voorzien van vervoer, theatermenu, drankje en hapje.


Sponsoring en fondsen

Draagt u het theateraanbod in Zeeland een warm hart toe en wilt u de activiteiten van de stichting steunen? Uw gift in de vorm van sponsoring en/of eenmalige donaties zijn meer dan welkom en deze worden goed besteed!


Heeft u naar aanleiding van deze informatie nog vragen, neemt u dan contact met ons op. Wij helpen u graag verder!

Stichting Theaters aan Zee
Peter en Esther de Neef

Telefoon:    (06) 83 70 72 80
E-mail:        info@theatersaanzee.com


Het bestuur van Stichting Theaters aan Zee bestaat uit:

Jan Verburg, secretaris

Rob van den Hoek, penningmeester

Rinus Knuit, voorzitter

Willem Huijbreghs, lid