Locaties en parkeren

Theaters aan Zee programmeert op de volgende locaties (klik op de naam van de locatie voor Google Maps):

Adressen van onze locaties en parkeren:


Nieuwe Kerk, Zierikzee
Kerkplein 1
4301 EE Zierikzee

Parkeren: In het centrum van Zierikzee geldt betaald parkeren van maandag t/m zaterdag van 10.00 tot 17.30 uur. Het tarief bedraagt € 1,00 per uur. bij de Dikke Toren bij de Nieuwe Kerk is een parkeerterrein. Op 5 minuten lopen van de Nieuwe Kerk kun je gratis parkeren op het parkeerterrein Hoofdpoortstraat. Lopend bereikt u dan via de Ravestraat en de Wevershoek binnen 5 minuten de Nieuwe Kerk.


De Weverij, Zierikzee (fiZi)
Kerkhof 3
4301 BZ Zierikzee

Parkeren: In het centrum van Zierikzee geldt betaald parkeren van maandag t/m zaterdag van 10.00 tot 17.30 uur. Het tarief bedraagt € 1,00 per uur. bij de Dikke Toren bij de Nieuwe Kerk is een parkeerterrein. Op 5 minuten lopen van de Nieuwe Kerk kun je gratis parkeren op het parkeerterrein Hoofdpoortstraat. Lopend bereik je dan via de Ravestraat en de Wevershoek binnen 5 minuten De Weverij.


Dorpshuis Renesse
Zeeanemoonweg 1
4325 BX Renesse

Parkeren: Aan de Roelandseweg in Renesse vind je het Transferium waar je gratis kunt parkeren. Vanaf het Transferium is het binnendoor richting dorpscentrum (langs Jumbo) en Hogezoom 5 minuten lopen naar het dorpshuis. Schuin tegenover het dorpshuis (even de Oude Moolweg oprijden) vind je aan de rechterkant ook een parkeerplaats. Tijdens de wintermaanden kun je daar gratis parkeren.


De Stenge, Heinkenszand
Stengeplein 1
4451 CZ Heinkenszand

Parkeren: Aan het voor De Stenge gelegen Kamilleplein vind je een groot gratis parkeerterrein (via navigatiesysteem: Kamilleplein 5, 4451 LA Heinkenszand)


Klein Theater ‘De Verwachting’
Dorpsstraat 22-24
4389 TP Ritthem
www.theaterdeverwachting.nl

Parkeren: De Verwachting ligt midden in de dorpskern. Daarom willen wij de parkeeroverlast voor dorpsbewoners zoveel mogelijk beperken. Je kunt je auto daarom het beste parkeren op de Zandweg (tot aan de Lambrechtsenstraat), de centrale toegangsweg tot Ritthem. Daar is over het algemeen voldoende parkeerruimte (gratis). Het is dan hooguit een paar minuten lopen naar De Verwachting.


Kerkje van Ritthem
Dorpsstraat 1
4389 TN Ritthem

Parkeren: Het kerkje van Ritthem ligt midden in de dorpskern. Daarom willen wij de parkeeroverlast voor dorpsbewoners zoveel mogelijk beperken. Je kunt je auto daarom het beste parkeren op de Zandweg (tot aan de Lambrechtsenstraat), de centrale toegangsweg tot Ritthem. Daar is over het algemeen voldoende parkeerruimte (gratis). Het is dan hooguit een paar minuten lopen naar het kerkje.