FAQ

Veelgestelde vragen:

TICKETS KOPEN

Hoe kan ik vriend worden?

Zie: https://theatersaanzee.com/vriend/

Ik ben vriend geworden maar ik zie geen vriendentarief tijdens mijn bestelling. Hoe kan dat? 

Wanneer je direct nadat je vriend bent geworden online een bestelling gaat doen via de website, is het van belang dat je eerst uitlogt en vervolgens weer opnieuw inlogt. Het systeem ziet je dan automatisch als vriend en geeft het voor jou geldende tarief (vriendenprijs, indien van toepassing). Het kan even duren voordat het systeem je herkent als vriend. Het helpt wanneer je je internetbrowser even afsluit en opnieuw opstart. Het kan ook zijn dat er voor de voorstelling van jouw keuze geen vriendentarief geldt, maar slechts een tarief, namelijk normaal.

Hoe kom ik op de wachtlijst van een uitverkochte voorstelling?

Zie: https://theatersaanzee.com/wachtlijst/

Kan ik afrekenen met een podiumcadeaukaart?

Je kunt je bestelling afrekenen met IDEAL of een podiumcadeaukaart. Wanneer je in het betaalscherm komt, kun je kiezen uit een van beide opties. Wanneer je saldo van de podiumcadeaukaart niet toereikend is voor de betaling van de tickets, kun je het resterende deel via IDEAL betalen. Zie ook: https://theatersaanzee.com/podiumcadeaukaart/

Kan ik een bepaalde plaats reserveren in de zaal?

Wij hanteren geen zaalplacering. Dat betekent dat je kunt gaan zitten waar je wilt in de zaal. Heb je dus een bepaalde voorkeur voor een plek in de zaal, kom dan op tijd. 

Krijg ik bericht als een voorstelling niet doorgaat?

Laten we het niet hopen want er is door corona al genoeg geannuleerd 😉 maar mocht dit toch gebeuren, dan sturen we je een bericht toe.

CORONATEGOED EN GEANNULEERDE VOORSTELLINGEN

Hoe kan ik mijn (corona-)tegoed gebruiken?

Als je een tegoed hebt, is dit zichtbaar via jouw account, zie https://theatersaanzee.com/bestelgeschiedenis/. Een eventueel tegoed kun je inzetten als betaling voor het kopen van nieuwe tickets. Wanneer je moet bijbetalen, zal het systeem hierom vragen. Zie ook: https://theatersaanzee.com/tegoed/

Ik heb nog tickets van geannuleerde voorstellingen. Hoe kan ik deze omzetten in online coronategoed?

Heb je nog niet eerder gereageerd op onze oproepen, stuur dan een e-mail naar info@theatersaanzee.com met je transactienummer, het e-mailadres waarmee je hebt besteld en de naam van de geannuleerde voorstelling(en). Wij zullen je dan alsnog een tegoed toekennen. 

Hoe lang is mijn coronategoed geldig?

Het coronategoed is geldig t/m 30 juni 2022. Zie ook: https://theatersaanzee.com/tegoed/

VEILIG NAAR THEATER

Hoe gaat Theaters aan Zee om met mijn veiligheid in relatie tot corona? 

Zie: https://theatersaanzee.com/corona/

Heb ik een QR-code in de CoronaCheck-app nodig om een voorstelling te bezoeken?

Zie https://theatersaanzee.com/corona/

Is de ventilatie in het theater wel in orde?

Op alle locaties waar Theaters aan Zee voorstellingen organiseert, is de ventilatie goed gecontroleerd en akkoord bevonden. 

THEATERBEZOEK

Hoe laat gaat de zaal open?

Middagvoorstellingen beginnen om 15.00 uur en avondvoorstellingen om 20.15 uur. De zaal gaat in de regel 45 minuten voor aanvang van de voorstelling open. Kom op tijd! 

Waar kan ik mijn auto parkeren?

Op deze pagina staat informatie over parkeren voor alle locaties: https://theatersaanzee.com/locaties/

Ik ben rolstoelgebruiker. Kan/moet ik een rolstoelplaats reserveren?

Wij willen u vragen vooraf d.m.v. een e-mail aan te geven wanneer u gebruik wilt maken van een rolstoelplaats. Voor een rolstoelplaats is meer ruimte in de zaal nodig en wij moeten hiermee rekening houden i.v.m. de totale capaciteit van de zaal. 

Is er een invalidentoilet in het theater?

Op alle locaties is er een invalidentoilet, behalve in De Verwachting en het Historisch kerkje in Ritthem. 

DONATIES

Ik wil een donatie doen, hoe doe ik dat?

Allereerst: dat is natuurlijk geweldig! Theaters aan Zee heeft bijna anderhalf jaar geen activiteiten gehad en dat is financieel zwaar geweest. Er zijn verschillende manieren om een donatie te doen. https://theatersaanzee.com/vriend/

CONTACT MET THEATERS AAN ZEE

Ik heb een vraag die hier niet bij staat. Hoe kan ik jullie het beste bereiken?

Doe dit het liefste per e-mail. Als kleine organisatie zijn wij helaas niet 24/7 bereikbaar. Als dat niet lukt, mag je ook altijd een WhatsApp-bericht sturen aan (06) 83 70 72 80. Over het algemeen reageren wij heel vlot, binnen een dag! 😉