De voorstelling

Coronamaatregelen van Theaters aan Zee: Wij vinden het heel belangrijk om een veilige omgeving te bieden voor alle bezoekers, vrijwilligers en artiesten, zodat iedereen veilig het theater kan bezoeken en we samen kunnen genieten van de voorstellingen. Theaters aan Zee houdt zich aan de maatregelen van RIVM, Rijksoverheid en Veiligheidsregio en hanteert het protocol van de VSCD. Voor jouw en onze veiligheid vragen wij je de regels in acht te nemen. Dat betekent dat je in het geval van verkoudheidsklachten of koorts niet naar het theater komt. Je stuurt ons dan een e-mail voordat de voorstelling plaatsvindt en wij garanderen dat je het geld van de voorstelling krijgt teruggestort. 

Aanvang

De avondvoorstellingen van Theaters aan Zee starten om 20.15 uur. Je bent welkom vanaf 19.30 uur. Middagconcerten starten in de regel om 15.00 uur. Kom op tijd, want tijdens de voorstelling is het vaak niet mogelijk om de zaal te betreden en het werkt bovendien storend voor de artiest en het aanwezige publiek.

Scannen tickets

Bij binnenkomst aan de zaal worden eerst je e-tickets gescand. Je kunt je ticket op 3 manieren laten zien: 

  • Tickets via e-mail (geprinte barcodes)
  • Mobielvriendelijke tickets via je telefoon
  • Tickets die per post zijn toegestuurd

Tickets kwijt

Je kunt je tickets altijd weer downloaden via je account. 

Niet gereserveerd

Ook kun je tickets aan de zaal kopen, mits wij niet uitverkocht zijn. Juist dan raden wij je aan om op tijd te komen. 

Huiskamertheater De Verwachting

Bij voorstellingen in Theater De Verwachting in Ritthem (niet op onze andere locaties) ontvang je bij binnenkomst een consumptiekaart, waarop je zelf je consumpties kunt bijhouden (turven). Voor vertrek kun je de consumpties afrekenen aan de bar. Theatervrienden krijgen een muntje voor een gratis kopje koffie of thee. 

Zaalplacering

Wij hanteren geen zaalplacering. Dat betekent dat je geen vaste gereserveerde plaats hebt maar dat je zelf een plaats kunt uitkiezen. Dat geldt voor alle locaties. 

Foto’s en filmbeelden

Het maken van foto’s of filmbeelden tijdens de voorstelling is verboden zonder vooraf gekregen toestemming van de organisatie. Wij verzoeken je op te letten of je mobiele telefoon tijdens de voorstelling uit staat of zich in vliegtuigmodus bevindt.

Rolstoelgebruikers en mindervaliden

De locaties van Theaters aan Zee beschikken over een aantal plekken voor rolstoel- en rollatorgebruikers. Geef vooraf aan of je gebruik wilt maken van een van deze gereserveerde plaatsen om jezelf en de organisatie niet voor verrassingen te plaatsen vlak voor de voorstelling.