Sponsor een stoel

Net als Bert Visscher en zijn theaterimpresariaat! 

Dorpshuis Ritthem en Huiskamertheater ‘De Verwachting’ vervullen nu al een aantal jaar een grote sociaal-maatschappelijke en culturele, bindende rol. Niet alleen in het dorp Ritthem, maar ook ver daarbuiten. Bovendien is De Verwachting het enige theater binnen de gemeente Vlissingen dat ook nog eens een landelijk podiumkunstaanbod brengt. 

Het nieuwe theaterseizoen (2019-2020) in het huiskamertheater is inmiddels weer begonnen en het belooft weer, op z’n Zeeuws gezegd, ‘stikgezellig’ te worden. De stoelen die ooit tweedehands zijn aangeschaft, hebben echter hun beste tijd wel gehad en wij, het bestuur van Stichting Ons Dorpsleven Ritthem, willen graag dat onze gasten er ook in de toekomst lekker bij blijven zitten!

Daarom zijn wij van het bestuur al voor de zomer, samen met Esther en Peter de Neef (de beheerders) een fondsenwerving gestart om 100 spiksplinternieuwe, goedzittende en praktische stoelen aan te kunnen schaffen. Een fors deel van het benodigde bedrag is toegezegd door een aantal Zeeuwse fondsen maar een stoel kan nu eenmaal niet op 2 poten staan! 

Het bestuur van de stichting is daarom op zoek naar extra sponsoren om ook de rest van het bedrag bij elkaar te krijgen. Jouw hulp is daarbij hard nodig!

Sponsor een stoel – voor het goede doel

Draag je Dorpshuis ‘Ons Dorpsleven’ en het gezelligste huiskamertheater van Nederland een warm hart toe? Zie je het wel zitten, zo’n stoel met een goed gevoel? Doe mee en geef ons dorpshuis dat ‘steuntje in de rug’! Je krijgt een ‘eigen’ stoel in Huiskamertheater De Verwachting met je naam of die van je organisatie geborduurd op de stoelhoes, zoals op de foto. Je sponsort de stoel met jouw bijdrage voor 4 jaar lang! 

Voor 250 euro sponsor je een stoel. Je kunt natuurlijk ook als particulier, samen met je vrienden of familie, een stoel kopen. Doe je mee? Stuur dan een e-mail aan sponsoreenstoel@gmail.com. We nemen dan contact met je op voor de details. 

Wie doen er al mee met deze actie? Zie https://onsdorpslevenritthem.nl/wie-doen-er-al-mee/

Kom naar De Verwachting; in Ritthem zit je goed!