Gastenboek

 
 
 
 
 
 
 
3 berichten.
Kristina Robberechts Kristina Robberechts uit Lubbeek - België schreef op 20 mei 2019 om 17:48
Twee seizoenen geleden ontdekten we Theaters aan Zee en we zijn ondertussen fan geworden. We komen dan ook graag vanuit Vlaanderen naar Zeeland om er te genieten van heel goede coverbands zoals The Cavern Beatles, John Denver The Tribute in Zierikzee. Ook het optreden van The Bob Dylan Band in De Stenge in Heinkenszand was heel aanstekelijk, mede dankzij de gezellige opstelling. We hebben voor volgend seizoen dan ook al onmiddellijk een aantal nieuwe optredens uitgezocht.
Hans Bree Hans Bree schreef op 26 april 2019 om 16:33
dank jullie Theaters aan Zee voor een te gekke avond met de muziek van Queen in de Stenge in Heinkenszand afgelopen 18-04-2019. wat waren die jongens ongelofelijk goed, ik heb een fantastische avond gehad. Nodig ze volgend jaar maar weer uit.
Erna Ramstijn Erna Ramstijn schreef op 17 april 2019 om 12:13
De Verwachting is een heel klein theater (ca.100 p.), waarbij het woongedeelte van de eigenaars gebruikt wordt als foyer ... heel apart, gezellig, uitnodigend. Bij binnenkomst sta je dus direct in hun woonkamer. Het theater zelf is een sfeervolle ruimte, waar veel aandacht is besteed aan de inrichting. Goede stoelen maken het geheel áf. Daarnaast zijn de programma's met zorg gekozen, en het cultureel gehalte is hoog te noemen. Wij kunnen niet anders dan dit kleine theater van harte aanbevelen. Bekijk zelf wat ze allemaal "ín huis'' halen ... het is de moeite waard. Wij komen ieder seizoen een paar keer in dit theater!