De Belofte

BeheerderGeen categorie

Theaters aan Zee en Theater De Verwachting doen samen met bekende artiesten, de theaters, schouwburgen, impresariaten en theatergezelschappen mee met de landelijke promotiecampagne ‘De Belofte’ voor het theater. Op de landelijke site www.droom-mee.nl kom je alles te weten over de campagne en maak je onder andere kans op 2 vrijkaarten voor een volle zaal naar keuze.

Jullie hebben lang niets meer van ons gehoord. Net zoals zoveel beroepsgroepen konden en kunnen we op dit moment aan uitvoeringen weinig tot niets doen. Dat geldt natuurlijk niet achter de schermen. We zijn druk bezig met het plannen van het theater en concertprogramma voor het tweede deel van 2021, voor 2022 en zelfs voor 2023. Het wordt een uitdagende combinatie van alle prachtige voorstellingen en concerten die we, ná de pandemie, gaan inhalen tezamen met het nieuwe aanbod. We kunnen niet wachten om jullie het nieuws over ons nieuwe programma te vertellen. Nog even geduld. Het einde van de pandemie lijkt in zicht!

Wij willen de velen die Theaters aan Zee en Huiskamertheater De Verwachting een warm hart toedragen bovenal danken voor de steun en het geduld om met ons mee te wachten op de nu hoopvolle nabije tijden.

Stay okay.