Informatie 2017-2018

U kunt online kaarten hier reserveren.

Wanneer u kaartjes met korting wilt boeken, kunt u ‘vriend’ worden van de stichting via deze link. Wanneer u deze ‘bestelling’ heeft gedaan en afgerekend (NB: er wordt géén fysieke pas toegestuurd), kunt u voorstellingen gaan bestellen. 

Tarieven

De volgende tarieven worden gehanteerd:

 • Normaal (voor iedereen)
 • Vriend (voor vrienden van Theaters aan Zee)
 • Avontuur (voor vrienden van Theaters aan Zee)

Vriend van Theaters aan Zee

Wanneer u de activiteiten van Theaters aan Zee een warm hart toedraagt, kunt u (weer) vriend worden van de stichting. Buiten het feit dat u van alle acties en aanbiedingen als eerste op de hoogte wordt gehouden en kunt profiteren, heeft dit voor u bovendien de volgende voordelen:

Voor een bedrag van € 25,00 (voor 2 personen, seizoen 2017-2018):

 • Krijgt u onze theaterbrochure gratis thuisgestuurd (indien u dit wenst);
 • Krijgt u minimaal 10% korting op vele voorstellingen uit het programma;
 • Heeft u voorrang met boeken op andere klanten van Theaters aan Zee.
 • Krijgt u gratis een kopje koffie/thee in Klein Theater ‘De Verwachting’ (huiskamertheater).
 • Kunt u kaarten boeken uit de Avonturenserie** (twee sterretjes) voor € 12,50.

Avonturenserie**

Voorstellingen die het bijzonder waard zijn om te ontdekken! Deze voorstellingen worden aangeduid met twee sterretjes.

 Voorstellingen zonder korting*

Een aantal voorstellingen kent geen (vrienden)korting. Deze voorstellingen worden aangeduid met een sterretje.

 Theaterdiner

U kunt een theaterdiner bij uw voorstelling in Zierikzee bestellen bij:

 • Café De Gekroonde Suikerbiet in Zierikzee

Meer informatie hierover kunt u vinden onder theaterdiner.

Nieuwsbrief

Theaters aan Zee stuurt wekelijks een nieuwsbrief aan haar klantenbestand. U zich zich via deze link inschrijven voor de nieuwsbrief van Theaters aan Zee.

Bestellen online

Hier kunt u online tickets bestellen uit ons theaterprogramma. U kunt afrekenen via Ideal, PayPal en Podiumcadeaukaart. Er wordt € 1,00 transactiekosten per bestelling in rekening gebracht. Na het afronden van uw bestelling krijgt u de tickets per e-mail toegestuurd.

Wanneer u niet beschikt over een printer dan kunt u tijdens het bestelproces aangeven dat u uw tickets per post toegestuurd wilt krijgen. De kosten hiervoor zijn € 2,50 en dit wordt toegevoegd aan uw totale bestelling. Let op: u ontvangt altijd ook de e-tickets per mail! U kunt de tickets ook op uw smartphone laten zien bij de kassa.

Bestelling per mail

Lukt het u niet om online tickets te bestellen? Dan kunt u een e-mail met uw bestelling sturen naar info@theatersaanzee.com. Er wordt dan € 2,50 administratiekosten in rekening gebracht. U ontvangt dan per e-mail een factuur met uw bestelling en de details om het bedrag over te maken. Na ontvangst van de betaling worden de e-tickets naar uw mailadres gestuurd.

Wanneer u voor de eerste keer online kaarten bestelt via ons kaartverkoopsysteem, wordt u gevraagd een account aan te maken. U vult uw gegevens in en kiest zelf een wachtwoord. De volgende keer logt u eenvoudig in met uw e-mailadres en wachtwoord. U kunt HIER een account aanmaken. Wanneer het systeem aangeeft dat uw e-mailadres al bestaat, kiest u voor de link ‘wachtwoord vergeten’.

Voorstellingen

De avondvoorstellingen van Theaters aan Zee starten om 20.15 uur. U bent welkom vanaf 19.30 uur. Middagconcerten starten in de regel om 15.00 uur en familievoorstellingen om 14.00 uur. Kom op tijd, want tijdens de voorstelling is het vaak niet mogelijk om de zaal te betreden en het werkt bovendien storend voor de artiest en het aanwezige publiek.

Bij binnenkomst aan de zaal worden eerst uw e-tickets gescand. Ook kunt u tickets aan de zaal kopen, wanneer wij niet uitverkocht zijn. Kom in dat geval op tijd.

Foto’s en filmbeelden

Het maken van foto’s of filmbeelden tijdens de voorstelling is verboden zonder vooraf gekregen toestemming van de organisatie. Wij verzoeken u op te letten of uw mobiele telefoon tijdens de voorstelling uit is of in vliegtuigmodus is.

Rolstoelgebruikers en mindervaliden

De locaties van Theaters aan Zee beschikken over een aantal plekken voor rolstoel- en rollatorgebruikers. Geef vooraf aan of u gebruik wilt maken van een van deze gereserveerde plaatsen om uzelf en de organisatie niet voor verrassingen te plaatsen vlak voor de voorstelling. U kunt dit melden door een mailtje te sturen aan info@theatersaanzee.com. U kunt dit ook online doen door voor ‘rolstoelplaats’ te kiezen. Dit tarief staat gelijk aan het normale tarief. 

Ziek of verhinderd

 • Wanneer u tickets koopt bij Theaters aan Zee gaan wij ervan uit dat u aanwezig bent bij de voorstelling. Bij ziekte of verhindering mag u uw kaartje aan een ander weggeven. Doorverkopen van kaartjes is alleen toegestaan na goedkeuring door Theaters aan Zee. 
 • Mocht u onverhoopt de voorstelling niet kunnen bezoeken, dan stellen wij het als kleine organisatie op prijs een berichtje van u te ontvangen.
 • In dit soort situaties kunnen wij uw theaterkaartje omruilen voor een andere voorstelling of voor een tegoedbon, mits u ons vooraf (minimaal 48 uur van te voren) op de hoogte heeft gebracht.
 • De tegoedbon heeft een geldigheid van 2 theaterseizoenen (het huidige en het volgende theaterseizoen).
 • Ook wanneer u een vrijkaart heeft voor een voorstelling van Theaters aan Zee, vinden wij het prettig wanneer u ons op de hoogte houdt van uw eventuele afwezigheid. Wij houden dan niet onterecht een plaatsje voor u vrij.

Via de link Algemene bezoekersvoorwaarden van Theaters aan Zee kunt u de voorwaarden downloaden.

Vragen en opmerkingen

Neem contact met ons op via info@theatersaanzee.com of bel naar (06) 83 70 72 80. Wij zullen uw vraag zo spoedig mogelijk beantwoorden.

 

 

Reacties gesloten