Najib Amhali, voorwaarden voor bestellen van kaarten

Leest u de voorwaarden s.v.p. eerst goed door voordat u wilt gaan bestellen. Alle informatie staat hieronder. Vanaf maandag 13 augustus zijn de kaarten beschikbaar voor klanten die reeds (minimaal) 3 andere voorstellingen uit het nieuwe programma 2018-2019 hebben geboekt. De kaarten kunnen worden gereserveerd door het sturen van een e-mail aan info@theatersaanzee.com. Vrienden van Theaters aan Zee (u bent dan vriend geworden voor € 25,00 voor seizoen 2018-2019) kunnen op de gebruikelijke manier via de website bestellen.

Nog geen vriend?
Wij stellen u in de gelegenheid alsnog vriend te worden voor 2018-2019 (voor het bedrag van € 25,00), zodat u alsnog in aanmerking kunt komen voor kaarten voor Najib Amhali (maximaal 2). 

Try-out nieuwe theatershow Najib Amhali ‘Waar was ik?’
De nieuwe inhaalvoorstellingen van Najib zijn bekend. Degenen die de toegangskaarten voor de geannuleerde voorstellingen in 2017 hebben behouden, zijn inmiddels geïnformeerd en hebben nieuwe tickets ontvangen. Vanaf 13 augustus gaan de overgebleven toegangskaarten bij ons in de verkoop.

Vanwege de beperkte zaalgrootte hebben we een restrictie moeten aanhouden van maximaal 2 kaarten per klant. Vanaf 13 augustus gaan de dan nog overgebleven kaarten in de verkoop. Wij vinden het belangrijk dat de kaarten bij onze trouwe Theaters aan Zee klanten terechtkomen (en dus niet op de zwarte markt). Daarom kunnen klanten die reeds eerder kaarten voor andere voorstellingen hebben besteld (minimaal 3 voorstellingen voor seizoen 2018-2019) een aanvraag indienen middels het sturen van een e-mail. Wanneer ook zij zijn voorzien, zullen wij het restant via onze website in de vrije verkoop doen (uiterlijk vanaf 1 oktober 2018).

Dus:

  • Vanaf 13 augustus: Theatervrienden kunnen maximaal 2 kaarten bestellen via de website. Overige trouwe klanten kunnen kaarten bestellen wanneer zij minimaal 3 voorstellingen hebben besteld voor seizoen 2018-2019 (maximaal 2) door een e-mail te sturen. 
  • Uiterlijk op 1 oktober: De eventueel nog overgebleven kaarten gaan in de vrije verkoop via onze website.

Reacties gesloten