Najib Amhali

De voorstellingen die Najib Amhali zou geven op 20, 21, 25, 26 en 27 januari zijn komen te vervallen. Onze theaterklanten die hebben aangegeven hun kaartjes te willen behouden, krijgen bericht van ons, zodra duidelijk is wanneer Najib zijn voorstellingen bij Theaters aan Zee komt inhalen. Deze klanten ontvangen tijdig nieuwe tickets voor deze in te halen voorstelling. Mocht deze datum niet passen, dan kunt u te allen tijde verzoeken om terugstorting van het geld van de voorstelling. 

Het verheugt ons u te kunnen melden dat het in ieder geval goed gaat met Najib! Ná de zomer is het de bedoeling dat hij zich weer volledig gaat toeleggen op zijn nieuwe theaterproductie en wij hopen u dan ook de nieuwe (inhaal)datum te kunnen geven.

Misschien ten overvloede: mocht die nieuwe datum voor u niet goed uitkomen, dan is een e-mail bericht van u aan ons voldoende (graag o.v.v. het transactienummer). Wij zorgen dan voor een snelle en uiteraard volledige teruggave van het bedrag en verkopen de vrijgekomen kaarten dan weer door aan een volgende klant op onze wachtlijst.

Reacties gesloten