Finalist Cameretten in De Verwachting op vrijdag 15 maart

Afgelopen seizoen ontdekte het publiek van Theaters aan Zee tijdens de finalistentournee Cameretten Festival in een uitverkochte Verwachting twee grote talenten: Andries Tunru en Janneke de Bijl (bij ons op 22 februari 2019). Vanavond kunt u dus vóór de pauze genieten van Andries Tunru solo. Hij won vele prijzen bij de diverse landelijke cabaretfestivals waaronder publieksprijs (Groningen en Amsterdam), juryprijs (Amsterdam) en persoonlijkheidsprijs Cameretten (Rotterdam).

Over Cameretten: zie link

Na de pauze komt hij terug samen met Stefan Hendrikx met een unieke improvisatievoorstelling genaamd ‘Beperkt Houdbaar’. Twee voorstellingen voor de prijs van één! 

Andries TunruVlees, vis, wal en schip
Andries vult de ruimte met zijn spel en je hoofd met zijn verhalen. Venijnig charmant, vreemd analytisch en met verbazend veel vaart. Denkt, draaft en doet. Maar wat als de broodnodige rust niet komt? De jury van de Koningstheateracademie over Andries in Vlees, vis, wal en schip: “Zeer sterke verteller, veel fantasie, goeie grappen: wat komt er de komende jaren een fantastische cabaretier bij op de Nederlandse podia”. Andries won de publieksprijs van het Groninger Studenten Cabaret Festival en de persoonlijkheidsprijs bij Cameretten.

Beperkt Houdbaar In Beperkt Houdbaar improviseren Stefan Hendrikx en Andries Tunru – winnaars van het Amsterdams Studenten Festival 2015 – aan de hand van input uit het publiek een complete comedyfilm. Iedere avond is uniek en het publiek bepaalt waar het verhaal over gaat. Stefan en Andries maken er een spannend, muzikaal en bovenal kneitergrappig verhaal van! Ze worden begeleid door pianist Joep Hullegie.

Zoals altijd is er na deze dubbelvoorstelling een gezellige nazit in ons huiskamertheater met borrelnootjes en bitterballen.

Voor deze voorstelling zijn nog kaarten beschikbaar via deze link!

Lees hier hoe het bestellen van kaarten in zijn werk gaat. 

NB: Theaters aan Zee heeft 6 verschillende locaties in Zeeland, namelijk in Zierikzee (2), Renesse, Heinkenszand en Ritthem (2). Het huiskamertheater neemt een aparte status in binnen onze organisatie, omdat het tevens de privé woonkamer is van Peter & Esther de Neef

Boekenlegger op de permalink.

Reacties gesloten.