Klein Theater ‘De Verwachting’

logo

Het ‘huiskamertheater’ van Ritthem, status aparte

Dorpshuis Ritthem, ofwel Klein Theater ‘De Verwachting’, neemt binnen onze bedrijfsactiviteiten een ‘status aparte’ in en krijgt wat ons betreft een nieuwe dimensie van laagdrempeligheid als ontmoetingsplaats, als sociaal-maatschappelijke voorziening en huiskamertheater. Sinds oktober 2016 wordt in De Verwachting met groot succes een theaterprogramma gebracht. Voor het theaterprogramma van alleen De Verwachting klikt u op deze link

Hieronder vindt u enkele sfeerfoto’s van het huiskamertheater.

 

CONTACTGEGEVENS

Dorpsstraat 22-24

4389 TP Ritthem

Beheerders en eigenaars: Peter en Esther de Neef

www.theaterdeverwachting.nl

telefoon: (0118)-461905

mobiel: (06) 83 70 72 80 (Esther) of (06) 51 71 25 29 (Peter)

 

Theaterprogramma 2017-2018

In samenwerking met de stichtingen Ons Dorpsleven Ritthem en Theaters aan Zee zijn we er in geslaagd om voor u een sprankelend theaterseizoen op de planken van Klein Theater ‘De Verwachting’ te zetten.

Vanaf eind september 2017 kunt u weer bij ons terecht voor een heerlijk avondje uit bij u in de buurt. Op onze site treft u het programma aan, dat wij u in ‘De Verwachting’ gaan brengen. Het aanbod is divers en er is dus voor ieder wat wils!

Parkeren bij ‘De Verwachting’

Aangezien ‘De Verwachting’ midden in een woonwijk, in de dorpskern van Ritthem ligt, verzoeken wij u uw auto direct na binnenkomst in het dorp te parkeren, zo snel mogelijk na het bord RITTHEM, op de Zandweg. In de Dorpsstraat zelf is namelijk weinig parkeergelegenheid. Dank voor uw begrip hiervoor.

Technisch fiche voor Klein Theater ‘De Verwachting’:

Lichtplan Theater ‘De Verwachting’

Geluidsplan Theater ‘De Verwachting’

 

 

Reacties gesloten