Coronamaatregelen

Overheidsmaatregelen coronavirus: De steeds veranderende maatregelen nopen ons regelmatig om het programma te herzien.

Voortgang voorstellingen: Alle kaarthouders van voorstellingen uit ons programma worden uiteraard per e-mail op de hoogte gebracht van de wijzigingen. Omdat wij op dit moment nog niet alles kunnen overzien, vragen wij om je begrip hiervoor. Het is te allen tijde het beste om de berichtgeving af te wachten via e-mail of website. Zorg daarom dat wij jou altijd kunnen bereiken en dat we van jou (liefst) een mobiel telefoonnummer hebben. Je kunt dat toevoegen in je account op onze website via: https://theatersaanzee.com/beheer/.

Contact met Theaters aan Zee: Wil je iets vragen? Uiteraard kan dat! Doe dat dan bij voorkeur via e-mail aan info@theatersaanzee.com. We streven naar een spoedig antwoord.

Nieuwsbrief: Op de hoogte blijven via onze nieuwsbrief? Je kunt je (opnieuw) aanmelden via deze link

Voorstellingen periode maart t/m juni: Voor verreweg de meeste geannuleerde voorstellingen door de overheidsmaatregelen vanaf medio maart 2020 hebben wij helaas nog geen vervangende datum kunnen vaststellen. Een en ander is natuurlijk afhankelijk van de mate waarin het virus zich ontwikkelt en de op dat moment geldende overheidsmaatregelen.

Heb je nog kaarten voor geannuleerde voorstellingen uit de periode t/m juni? De voortgang hebben wij regelmatig gecommuniceerd via onze website, nieuwsbrief en social media-kanalen. Zorg dus dat je op de hoogte blijft! Ontvang je de nieuwsbrief niet meer? Je kunt je hier opnieuw inschrijven.

Welke mogelijkheden heb je als kaarthouder van deze geannuleerde voorstellingen? Heb je nog niet gereageerd op onze eerdere berichten, doe dat dan alsnog. Concluderend heb je als kaarthouder van geannuleerde voorstellingen de volgende opties:

  1. Geld terug 
  2. Coronategoed (zie: https://theatersaanzee.com/tegoed/)
  3. Donatie

Stuur ons een e-mail met jouw voorkeur voor 1, 2 of 3. Vermeld daarbij het transactienummer. Dan zorgen wij dat het in orde komt.

Overleven: De culturele sector wordt hard geraakt door de overheidsmaatregelen. En dan met name de niet-gesubsidieerde kleinere podia. Momenteel zijn wij – evenals collega-theaters in de sector – druk bezig financieel te overleven en een manier te vinden om in de nabije toekomst een theaterprogramma te kunnen blijven aanbieden. Gelukkig ontstaan er in de podiumkunstsector steeds meer creatieve ideeën om toch voorstellingen te brengen binnen de gestelde richtlijnen door de overheid. 
 
Overweeg een donatie: Door deze onzekere situatie die nu al even duurt en helaas ook nog afgelopen is, kunnen wij als culturele instelling alle steun goed gebruiken! Wij zijn dan ook heel dankbaar dat velen het geld van de tickets van geannuleerde voorstellingen hebben gedoneerd aan de stichting om ons te steunen in deze bizarre tijd. Zo zijn wij straks in staat om, als deze crisis hopelijk verleden tijd is, weer te starten met een verrassend mooi en nieuw theaterprogramma. Als je ook wilt doneren door geen geld of tegoed terug te vragen voor je geannuleerde kaarten, is dat natuurlijk fantastisch! Zie onderstaande button.

Jouw wettelijke rechten: Omdat wij in dit stadium dus nog geen mededelingen kunnen doen over voorstellingen die worden ingehaald, heb je als klant wettelijk altijd het recht om je geld terug te vragen van de tickets. 

Ga voor al het nieuws uit de podiumkunstsector naar de site van de VSCD. Voor de richtlijnen die door de overheid zijn bepaald, kun je www.rijksoverheid.nl raadplegen.

klik op foto voor artikel