Coronacrisis

Nog geen nieuwe data

Voor alle geannuleerde voorstellingen vanaf 15 maart hebben wij helaas nog geen vervangende datum kunnen vaststellen. Een en ander is natuurlijk afhankelijk van de mate waarin onze theaters weer definitief open kunnen na de zomervakantie. Op dit moment zijn er nog vele onduidelijkheden. Welke voorstellingen op een later tijdstip worden ingehaald en welke nog niet, is helaas nog niet bekend. 
 
Overleven

Momenteel zijn wij – evenals collega-theaters in de sector – druk bezig financieel te overleven en een manier te vinden om in de nabije toekomst een theaterprogramma te kunnen blijven aanbieden. Gelukkig ontstaan er in de podiumkunstsector veel creatieve ideeën om toch voorstellingen te brengen binnen de gestelde richtlijnen door de overheid. 
 
Kaarten van geannuleerde voorstellingen

Door deze onzekere situatie hoopten wij dat niet alle klanten tegelijk het geld van de kaarten zouden terugvragen en gelukkig is dit tot nu toe ook niet gebeurd. Wij ondervinden tot nu toe ontzettend veel begrip, steun en medeleven van onze klanten. Wij zijn dan ook ontzettend dankbaar dat velen het geld van de tickets van geannuleerde voorstellingen hebben gedoneerd aan de stichting om ons te steunen in deze bizarre tijd. Zo zijn wij straks in staat om, als deze crisis hopelijk verleden tijd is, weer te starten met een verrassend mooi en nieuw theaterprogramma. Als je ook wilt doneren is dat natuurlijk fantastisch! Zie onderstaande button.

Jouw rechten

Omdat wij in dit stadium dus nog geen mededelingen kunnen doen over voorstellingen die worden ingehaald, heb je als klant wettelijk altijd het recht om je geld terug te vragen van de tickets. 

Wat wil jij?

Concluderend heb je als kaarthouder van geannuleerde voorstellingen de volgende opties:

  1. Geld terugstorten
  2. Tegoedbon
  3. Donatie

We horen graag vóór 1 juli a.s. welke optie je voorkeur heeft.

Stichting Theaters aan Zee
Peter & Esther de Neef

Ga voor al het nieuws uit de podiumkunstsector naar de site van de VSCD.

klik op foto voor artikel