Coronamaatregelen

De nieuwe maatregelen van dinsdag 13 oktober jl.: De nieuwe maatregelen die zijn afgekondigd, nopen ons om het huidige programma alweer te herzien. Omdat er op dit moment alleen nog voorstellingen mogen plaatsvinden voor 30 theaterbezoekers op alle 6 locaties van Theaters aan Zee, zullen wij per activiteit en locatie bekijken of het verantwoord is om deze doorgang te laten vinden.

Voortgang voorstellingen: Alle kaarthouders van voorstellingen uit ons programma worden uiteraard per e-mail op de hoogte gebracht van de wijzigingen. Omdat wij op dit moment nog niet alles kunnen overzien, vragen wij op je begrip hiervoor. Het is te allen tijde het beste om de berichtgeving af te wachten via e-mail of website. Zorg daarom dat wij jou altijd kunnen bereiken en dat we van jou (liefst) een mobiel telefoonnummer hebben. Je kunt dat toevoegen in je account op onze website via: https://theatersaanzee.com/beheer/.

Contact met Theaters aan Zee: Wil je toch iets vragen? Uiteraard kan dat! Doe dat dan bij voorkeur via e-mail aan info@theatersaanzee.com. We streven naar een spoedig antwoord.

Nieuwsbrief: Op de hoogte blijven via onze nieuwsbrief? Je kunt je (opnieuw) aanmelden via deze link

Voorstellingen periode maart t/m juni: Voor verreweg de meeste geannuleerde voorstellingen door de overheidsmaatregelen vanaf medio maart 2020 hebben wij helaas nog geen vervangende datum kunnen vaststellen. Een en ander is natuurlijk afhankelijk van de mate waarin het virus zich ontwikkelt en de op dat moment geldende overheidsmaatregelen.

Heb je nog kaarten voor geannuleerde voorstellingen? De voortgang hebben wij regelmatig gecommuniceerd via onze nieuwsbrief. Zorg dus dat je op de hoogte blijft! Ontvang je de nieuwsbrief niet meer? Je kunt je hier opnieuw inschrijven. De eerder gestuurde nieuwsbrieven kun je hier downloaden:

Overleven: De culturele sector wordt hard geraakt door de overheidsmaatregelen. En dan met name de niet-gesubsidieerde kleinere podia. Momenteel zijn wij – evenals collega-theaters in de sector – druk bezig financieel te overleven en een manier te vinden om in de nabije toekomst een theaterprogramma te kunnen blijven aanbieden. Gelukkig ontstaan er in de podiumkunstsector veel creatieve ideeën om toch voorstellingen te brengen binnen de gestelde richtlijnen door de overheid. 
 
Kaarten van geannuleerde voorstellingen: Door deze onzekere situatie die nu al even duurt en helaas ook nog afgelopen is, hoopten wij dat niet alle klanten tegelijk het geld van de kaarten zouden terugvragen en gelukkig is dit tot nu toe ook niet gebeurd. Wij ondervinden tot nu toe ontzettend veel begrip, steun en medeleven van onze klanten. Wij zijn dan ook heel dankbaar dat velen het geld van de tickets van geannuleerde voorstellingen hebben gedoneerd aan de stichting om ons te steunen in deze bizarre tijd. Zo zijn wij straks in staat om, als deze crisis hopelijk verleden tijd is, weer te starten met een verrassend mooi en nieuw theaterprogramma. Als je ook wilt doneren is dat natuurlijk fantastisch! Zie onderstaande button.

Jouw rechten: Omdat wij in dit stadium dus nog geen mededelingen kunnen doen over voorstellingen die worden ingehaald, heb je als klant wettelijk altijd het recht om je geld terug te vragen van de tickets. 

Wat wil jij? Concluderend heb je als kaarthouder van geannuleerde voorstellingen de volgende opties:

  1. Geld terug
  2. Tegoedbon
  3. Donatie

We horen graag welke optie je voorkeur heeft.

Stichting Theaters aan Zee
Peter & Esther de Neef

Ga voor al het nieuws uit de podiumkunstsector naar de site van de VSCD. Voor de richtlijnen die door de overheid zijn bepaald, kun je www.rijksoverheid.nl raadplegen.

klik op foto voor artikel